BOKFÖRING MALMÖ

Vi hjälper dig med din bokföring!

Deklaration

Som näringsidkare i Sverige måste du eller ditt företag lämna in en månatlig skattedeklaration på arbetsgivaravgifter och moms till Skatteverket. Om ditt företags årsomsättning överstiger 40 miljoner ska detta ske den 26:e varje månad, samtidigt som skatterna och avgifterna som redovisats i skattedeklarationen ska vara inbetalda på den skyldiges skattekonto under samma dag. Omsätter du däremot mindre än 40 miljoner på ett år ska skattedeklarationen vara inlämnad den 12:e varje månad. Har man en låg årsomsättning i sitt företag kan man, om man driver ett handels- eller kommanditbolag, registreras för att lämna en årlig skattedeklaration istället för månadsvis. Ett annat alternativ för småföretag är att lämna in skattedeklarationen för moms var tredje månad.

Känner du instinktivt att du skulle behöva hjälp med deklarationen? Att anlita en redovisningsbyrå som jobbar med effektiva timmar är skonsamt både för plånboken och för huvudvärken. Vare sig det är skattedeklaration eller självdeklaration finns vi på Effektiv Redovisning där för dig när det kommer till din deklaration.


Bokföring Malmö

Bokföring i Malmö är inte alltid helt lätt att klara på egen hand. Vi hjälper dig med alla snåriga regler och allt tråkigt pappersarbete så          att du i lugn och ro kan fokusera på att föra ditt företag framåt och uppåt.