BOKFÖRING MALMÖ

Vi hjälper dig med din bokföring!

Redovisning

Vi på Effektiv Redovisning hjälper medelstora och mindre företag med löpande redovisning – det vill säga allt som rör den dagliga bokföringen av företagets ekonomiska verifikationer. Vi kan även hjälpa till med att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer. För större företag bidrar vi med särskild rådgivning i komplexa redovisningsfrågor. Det gäller exempelvis omstruktureringar, börsnoteringar eller förbättrande av redovisningsprinciper i samband med årsredovisning.

Vi kan hjälpa dig med redovisning, affärsutveckling och rådgivning. Vi kan vara behjälpliga med hela eller delar av redovisningen och hjälpa dig att ta fram bra och aktuella beslutsunderlag som du kan behöva bland annat när du är i kontakt med kreditgivare och finansiärer. Självklart ser vi till att du följer lagar och regler inom redovisningsområdet.

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Löner
  • Löpande redovisning
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med din bokföring samt redovisning.


Bokföring Malmö

Bokföring i Malmö är inte alltid helt lätt att klara på egen hand. Vi hjälper dig med alla snåriga regler och allt tråkigt pappersarbete så att du i lugn och ro kan fokusera på att föra ditt företag framåt och uppåt.